Vakkundig rooien en snoeien van bomen

Vakkundig rooien en snoeien van bomen is een vak apart. Een berk snoeien, een enorme paardekastanje of beuk slopen, of een lindeboom van 200 jaar oud snoeien? Doordat ik bomen snoei alsof het mijn eigen zijn, zijn tot nu alle klanten erg positief over onze geleverde diensten. In het weghalen van grote, dode of zieke bomen op de meest onmogelijke locaties zijn wij erg creatief en efficiënt.

Heeft u een klus die te uitdagend voor u is, neem dan contact met mij op. Ik kom gratis bij u langs voor een goed en duidelijk advies en werkplan/offerte.

Onderhouden van monumentale bomen

Een hele oude Linde met veel dode takken of een beukeboom die slecht in blad zit, bel ons voor advies over snoei, standplaatsverbetering of kroonverankeringen en dergelijke. Omdat we door de bomenstichting erkend zijn, kunt u in sommige gevallen subsidie krijgen voor onze werkzaamheden.

Graag kom ik bij u langs om uw boom te beoordelen en advies te geven.

Beoordelen van bomen op veiligheid en gezondheid

Heeft uw Es taksterfte of komt er stroperige vloeistof uit uw Paardekastanjeboom neem dan contact met mij op om te komen kijken wat er aan de hand is. We kunnen uw boom misschien niet beter maken maar zeker een goed advies geven en gevaarlijke gevolgen voorkomen.  Laat mij, met een deskundig oog, uw boom of bomen beoordelen op conditie, vitaliteit en diverse gebreken of zwamaantastingen.

Het onderhouden van hagen, stronken frezen en takken versnipperen

Het snoeien van uw te groot geworden laurierhaag of het verwijderen van een oude coniferenhaag, zelfs het strak scheren van uw beukenhaag doen we met alle plezier. Vakkundig rooien en snoeien van bomen, takken versnipperen en stronken frezen of groenafval afvoeren doen we allemaal in eigen beheer, hiervoor hoeven we geen machines te huren. Neem contact met ons op voor dit soort klussen en u zult zich verbazen over de scherpe tarieven.